Algemene voorwaarden


Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van De Dijkquiltster.
Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.
Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling kan geschieden per IDEAL betaling via uw eigen bank, per creditcard (VISA en MASTERCARD), via PayPal of d.m.v. vooruitbetaling. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van de bijschrijving op de bankrekening van De Dijkquiltster: De Dijkquiltster IBAN NL.
Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een artikel besteld heeft dat uitverkocht blijkt te zijn, dan krijgt u het geld van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort.
Levering
De levertijd gaat in zodra de betaling is bijgeschreven op de rekening van De Dijkquiltster, dit duurt normaal gesproken 1 a 2 werkdagen. IDEAL- of creditcardbetalingen worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Tijdens beursdagen kan het voorkomen dat een bestelling iets later verstuurd wordt.
Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden.
De Dijkquiltster is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending. Indien een pakketje beschadigd bij u wordt afgeleverd, dient u hier direct melding van te maken bij De Dijkquiltster.
Producten
Alle aanbiedingen, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten en/of kleurafwijking.
Retourneren
U kunt geen stoffen ruilen of retourneren, dit vanwege het feit dat de stoffen die u bestelt, voor u op maat gesneden zijn. Mocht er onverhoopt een fabricagefout in een stof zitten, dan kunt u contact hierover opnemen met De Dijkquiltster. Ook boeken en patronen kunnen wij helaas niet retour nemen.
Overige artikelen kunt u ruilen, binnen 2 weken,  in originele staat. Wanneer een verpakking beschadigd is of open is geweest, kan het artikel niet geruild worden. De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de koper tenzij de fout bij De Dijkquiltster ligt.
Alle retouren dienen vooraf aangemeld te worden bij De Dijkquiltster.
Wat als u van de koop wilt afzien?
Wilt u uw totale bestelling terugsturen? Laat dit dan binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen aan ons weten. Maar u kunt ons ook een email sturen. Indien u afziet van de totale koop, zullen wij hiervoor de totale kosten vergoeden, exclusief de verzendkosten. Dit geldt alleen voor artikelen die niet voor u op maat gemaakt zijn en andere artikelen hierboven vermeld.
Verzendkosten
Wij rekenen binnen Nederland tot 2kg € 4,10 aan verzendkosten is uw pakket zwaarder dan 2kg dan worden de verzendkosten €6,75. Bepaalde producten nemen meer ruimte in beslag en zullen dan ook verzonden worden met de normale pakketpost en dus €6,75. Meer informatie over verzendkosten naar het buitenland vindt u onder het kopje Verzending.